Voordeliger aan de slag

Zelf voordelig aan de slag aan de slag met jouw asbest schuurdak? Voor de veiligheid is het belangrijk dat je met de juiste materialen werkt. Daarom ontvang je tot en met 31 oktober 20% korting op de materialen die je nodig hebt om zelf jouw asbest schuurdak te vervangen voor een gezond dak.

Kortingsactie

In samenwerking met de Asbestshop krijgen klussers die zelf aan de slag gaan korting op de beschermende materialen die nodig zijn om ons stappenplan te volgen. Tijdens de campagneperiode t/m 31 oktober ontvang je 20% korting op alle totaalpakketten die via de website van de Asbestshop worden aangeboden. Gebruik de kortingscode MILIEUCENTRAAL23 om jouw korting te claimen.

Voordeliger aan de slag

Kortingsactie De Asbestshop is een webshop die gespecialiseerd is in producten om zelf asbest te verwijderen. Ontvang 20% korting op beschermende materialen die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan. Ga naar webshop

Check wat je bespaart door het zelf te doen

Onze advies op maat tool geeft advies over jouw situatie, maar maakt ook inzichtelijk wat de kosten zijn van de klus. Zo zie je eenvoudig wat je kunt besparen als je zelf aan de slag gaat.  

Asbest herkennen

Advies op maat Vul de vragen in en ontdek of je schuurdak van asbest is en wat je in dat geval kunt doen. Start het advies